Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olur.

Yangın bapları, yangın eminği yürekin eleştiri öneme malik olan yapısal unsurlardır. Müstacel durumlarda güvenli bir kaçış tedariklemek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı erdemli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çalışan her bir personele kadar tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla devinme etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna için dokumalması gerekmektedir.

ön sayısı 4’ten fazla sıfır istikrar lakinçlı binalar yürekin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yapmak; dayanıklı, estetik baplara en usturuplu fiyatlarla ehil olmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden yangın kapısı yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen baz malum bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page